opc_loader

Wensenlijst

Terrashaard Napels, zwart metaal, geweldige mooie sfeerhaard. LAATSTE!!

Artikelnr: Terrashaard-Napels-110
179,00 115,00 U bespaart: 36%
Zet op wensenlijst
Beschrijving
Terrashaard Napels, zwart metaal, geweldige mooie sfeerhaard. LAATSTE!!


Dit is de Bluesky - Napels Terrashaard - Zwart, een van de leuke Accessoires van Bluesky. Deze Terraskachels is speciaal gemaakt voor buitengebruik en bestaat uit de specifiek gekozen duurzame materiaalsoort: Metaal. 

Deze stijlvolle tuinhaard is een rechthoekige haard met een extra grote, goed toegankelijke stookplaats. Hierdoor geniet u optimaal van de vrijkomende warmte. De stookplaats is bovendien rondom voorzien van gaas waardoor de vlammen goed zichtbaar blijven en de haardblokken tegelijkertijd netjes binnen de haard blijven liggen en niet op de grond vallen.


Het handige deurtje met vonkengaas is gemakkelijk te openen voor de toevoer van brandhout. De haard wordt geleverd inclusief grillrooster en afdakje op de schoorsteen.


Bent u op zoek naar een traditionele, gebruiksvriendelijke terrashaard, dan is de tuinhaard Napels waarschijnlijk een uitstekende keuze! U gaat er vele aangename avonden mee tegemoet! Wie wil dat nu niet gezellig met familie of vrienden rondom deze behaaglijke haard genietend van een sfeervolle ambiance?

 
levering: 1 x tuinhaard Napels, metaal zwart. Demomodel!!

Maten zijn circa: Hoog 110 x breed 65 x diep 50 cm.

Gewicht is circa: 18 Kg, na verpakken is het een XXL pakket en dus duurder in verzenden!!

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: