opc_loader

Wensenlijst

U vraagt zich af wat de status van uw bestelling is? Of wilt u iets veranderen aan de bestelling die u geplaatst heeft? U kunt eventueel uw bestelling bekijken en aanpassen door uw account te bezoeken.

Als u via het zelfservice gedeelte geen antwoord op uw vraag heeft, dan kunt u uw vraag stellen aan onze klanten service. Maak daarvoor gebruik van dit contactformulier. U kunt ook altijd een mail sturen naar: info@decohomeliving.com

Nog geen antwoord ontvangen?

Mocht u het contactformulier hebben gebruikt en nog geen antwoord hebben ontvangen, dan is het mogelijk dat uw internet provider of uw e-mail programma e-mail blokkeert, oorzaak; meestal gebruik SPAMfilter, de mail komt dan in SPAM-map terecht. Mocht dit het geval zijn, raadpleeg dan de helpfunctie van uw e-mail programma om te zien hoe u de instelling kunt aanpassen welke zorgt voor blokkade van de e-mail. Wanneer u weer in staat bent om e-mail te ontvangen, neem alsnog contact met ons op door het contactformulier te gebruiken.  Ook moet u regelmatig uw Cash geheugen wissen dit kan u doen door Ctrl + F5 knop tegelijk in te drukken. KIJK VOOR MAIL OOK IN UW SPAM MAP MAIL!!

Deco Home Living
Dorpsstraat 120
1731 RJ Winkel (NH)
Nederland
+31(0)683603899
info@decohomeliving.com
IBAN: NL71RABO0346203902
BIC: RABONL2U
KvK: 75960257
Btw: NL003027940B84

Contact

*