opc_loader

Wensenlijst

De vier jaar getijden, 4 prachtige wandornamenten vol stenen beelden!!

139,50
x
Zet op wensenlijst
Beschrijving

De vier jaar getijden, 4 prachtige wandornamenten vol stenen beelden!!

 

De wandbeelden stellen van links naar rechts de godinnen Flora (lente), Ceres (zomer), Pomona (herfst) en Vesta (winter) voor. Ze zijn herkenbaar aan hun attributen, respectievelijk een uitbottende tak, korenaren, een druiventros en een vuurpot. De vier godinnen hebben een vergelijkbare lichaamshouding, opgestoken haar en zijn gekleed in klassieke gewaden, die in de trant van de natte stijl om het lichaam sluiten. Het attribuut houden zij in hun rechter hand. De linker hand is steeds iets opgeheven.De vier jaargetijden. Prachtig aan de tuinmuur of voor in huis aan de wand !! Beelden zijn gemakkelijk op te hangen want er is een ophangbeugel aan de achterkant vastgemaakt.

Afmetingen en maten circa:

Deze wandbeelden zijn circa 39cm hoog en 14 cm breed en hebben een diepte van 10 cm, wegen circa 3 kg per stuk.

 

Levering: 4 wandbeelden van de 4 jaargetijden, steen.

 

 

ATTENTIE: DEZE BEELDEN KUNNEN NIET VIA UPS-KIALA WORDEN VERZONDEN DIT IS DAN OP EIGEN RISICO, WANT ER KOMT VOOR 99% SCHADE AAN UW PRODUCT!!!!

ATTENTIE: DEZE BEELDEN KUNNEN NIET TEGEN NORMALE KOSTEN VERVOERD WORDEN VIA DHL, POSTNL, TNT, ETC. DAN HELAAS VOOR 99% SCHADE AAN DE BEELDEN!! BEZORGEN OF AFHALEN  GAAT ALTIJD IN OVERLEG MET ONS!! ONZE KOERIER BEZORGT  NORMAAL GESPROKEN VOOR EEN GERING BEDRAG BINNEN 14 DAGEN HET BEELD CORRECT EN IN GOEDE STAAT BIJ U AAN DE DEUR.

BEL OF MAIL ONS EVEN DAN OVERLEGGEN WE SAMEN!!

 

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: