opc_loader

Wensenlijst

  

Afhalen

  

Afhalen is mogelijk alleen op afspraak en altijd in overleg, wel is het belangrijk dat er eerst gecommuniceerd wordt of het artikel op voorraad is.  U dient altijd te wachten op bericht af Decohomeliving.com dat uw bestelde artikel klaarligt of binnen is!!!

  

Alle artikelen dienen voor de tijd betaald te worden, anders wordt er geen bestelling klaar gemaakt of besteld. Helaas zijn wij tot deze maatregel over moeten gaan i.v.m. veel lucht-bestellingen, wij hopen dat u hiervoor begrip kunt hebben. Dus online het product bestellen en bij betalen dan op “afhaal zetten” en dan wachten op antwoord af ons dat uw product klaarligt voor afhaal!!

  

Let wel bij afhalen kunt u de producten bekijken en op moment u deze dan meeneemt kunnen deze niet meer retour worden gebracht!! Breekbare artikelen bijv., nadat deze zijn afgehaald in goede staat bij ons, kunnen door verkeerde manier van transport haarscheurtjes oplopen en kunnen dus niet retour.

  

Het afhaaladres is een magazijn ca. 10 min over de grens bij Enschede in Duitsland met Nederlandse & Duitse medewerkers. (Er wordt zowel Nederlands als Duits gesproken dus)

  

OPEN VOOR BEZOEK ZIJN WIJ ELKE ZATERDAG OP AFSPRAAK, MAIL ONS; info@decohomeliving.com

OF BEL; 0031 683603899.

  

Onze dank hiervoor!!

  

Met vriendelijke groet,

Team Decohomeliving.com