opc_loader

WensenlijstWij zijn Deco Home Living, een firma die actief is binnen het authentieke decoratieve marktgebied en bieden wij onze artikelen aan in Nederland en EU. Een verzameling die zich door de tijd heen heeft vormgegeven en geliefd is gebleken onder onze verschillende afnemers.

Neem rustig de tijd om door onze site te bladeren op zoek naar passende prachtige producten en/of oplossingen. U kunt de gevonden artikelen in het winkelwagentje plaatsen en steeds weer retour gaan om door te winkelen.

Op moment u klaar bent met winkelen kunt u overgaan tot de betaling van de producten. Op moment u de betaling heeft afgerond ontvangen wij van u online de order, deze wordt door ons gecontroleerd en als volledig en goed gekeurd direct doorgedaan naar het magazijn in Duitsland en/of Nederland afhankelijk van het type produkt.

Wij ontvangen dan bericht dat de producten klaar liggen om afgehaald te worden. Dit wordt gedaan door onze medewerkers die verantwoordelijk zijn voor het verzenden van de producten in Nederland en de rest van de EU. Op moment de producten verstuurd zijn dan ontvangt u van ons een bevestiging dat uw product(en) is of zijn verstuurd.

Let
op: dat sommige producten een levertijd kunnen hebben, wordt vermeld bij de product omschrijving, u kunt na bestelling altijd navraag doen over eventuele status: nooit een probleem!! Heeft u vragen of op- en aanmerkingen ten aanzien van producten en/of over de site dan vernemen we dat gaarne van u.

Mail: info@decohomeliving.com of bel +31 (0)683 603 899

Mogen wij alvast danken voor de interesse die u getoond heeft in onze artikelen, wij wensen u bij aanschaf heel veel plezier van de producten.

Op moment er telefonisch niet direct beantwoord wordt dan zijn wij overbezet, mail ons dan a.u.b. wij zorgen ervoor dat u dezelfde dag nog antwoord krijgt, dank voor uw begrip. Graag tot de volgende aankoop, Bedankt!

Mail:
info@decohomeliving.com
Bel: +31 (0)683 603 899

Let op: alle producten die op maat worden besteld s.v.p. voor dat u de order plaatst goed nameten zodat u zeker van bent dat u de juiste maat invoert, wij bestellen deze artikelen namelijk op de door u aangevraagde maat en kunnen dus niet retour worden gedaan!!! Via onze site kunt u alle producten via meerdere foto's bekijken en beoordelen, alle maten staan bij de product omschrijvingen.
Let op: tussen de foto's staan soms voorbeeld foto's van hoe een artikel gecombineerd kan worden met andere producten maar deze horen niet bij de leverings omvang, daarom nogmaals leest u aandachtig de product omschrijvingen door. Hierin staat exact wat de levering omvat, dus wat daar vermeld staat is wat u geleverd moet krijgen, meld u zich direct op moment dat dit niet het geval is geweest!!!
Zo ook producten die i.o.m. klant bijv. worden verandert qua kleur, afmeting ect. kunnen niet terug worden genomen!!!! Retourzendingen altijd in combinatie met uw gegevens zoals naam, bankverbinding ect. sturen voor een snelle afwikkeling door onze administratie afdeling.

Met vriendelijke groet

Sales Team van Deco Home Living