opc_loader

Wensenlijst

  

Bezorging

  

Wij bezorgen onze producten in heel EU door gebruik te maken van verschillende postbedrijven. Bestellingen worden meestal bezorgd op maandag t/m zaterdag; geen bezorgingen op zon- en feestdagen. Bezorgtijden zijn meestal tussen 09.00 en 18.00 uur.

  

In drukke perioden, zoals bijvoorbeeld rond de feestdagen, stakingen (bij de postbedrijven) of tijdens lockdown, kan het voorkomen dat uw product vertraging oploopt, pakketbezorging vindt meestal plaats door postbedrijven en de daar ontstane vertraging hebben wij helaas geen invloed op, deze bedrijven bepalen zelf de bezorgroutes en bezorgtijden. Wij hebben hierdoor geen invloed op het exacte tijdstip waarop uw product op het ontvangstadres wordt afgeleverd.

  

U ontvangt altijd mail, van ons, wanneer een pakket verzonden gaat worden met daarin een track and trace code waarmee u het pakket kunt volgen bij het desbetreffende postbedrijf, deze mail wordt zakelijk verstuurd en wil soms in uw spam map terecht komen,

  

Kijk dus altijd even in uw SPAM MAP van uw mailprogramma !!

  

ATTENTIE: Wij adviseren om altijd bij ontvangst van het pakket de inhoud te controleren. Als u te lang wacht en er blijkt schade te zijn ontstaan bij transport, hebben wij samen (U en wij) geen enkele vorm van claimrecht meer, bij schade dan ook graag foto's van zowel verzendlabel, verpakking en artikel. Vandaar is het verstandig om tijdig de inhoud te controleren.

  

Onze dank hiervoor!!

  

Met vriendelijke groet,

Team Decohomeliving.com