opc_loader

Wensenlijst

Balkon-scheeps-reling, raamrek, cast iron-rust.

Artikelnr: rooster voc 122 x 43 cm - DS - A - 220-rust
247,52
Zet op wensenlijst
Artikelnummers
EAN:
9503513274346
Beschrijving

Balkon-scheeps reling of hekwerk, cast-iron-rust.

Ter verfraaien van uw huis is dit filigraan voc hekqwerk, dat volgens een historische origineel is gemaakt van gietijzer, een opvallende versiering als centraal middenstuk in uw tuihekwerk of in een tuinmuur gemetseld.

Zo'n mooie decoratie voor in de landhuis sfeer, ook kunt deze filigraan gebruiken voor een raam rooster of op uw schip als reling.
Voor het ontwerp van uw tuin, is dit een typisch voorbeeld van de decoraties die aangenaam opvallen. Het is ook mogelijk om de elementen te zetten centaal in bijvoorbeeld een balkonraster onder de leuningen .

De roest op het oppervlak van de roosterelementen geeft ze een unieke antiek karakter, ze kunnen echter worden overgeschilderd met een commercieel verkrijgbare kleur in een andere gewenste kleur . Hiervoor is roest afborstelen wel noodzakelijk maar gietijzer roest nooit door.


Omvang van de levering : Balkon reling, gietijzer,voc
 

Afmetingen circa: Hoogte: 43 cm x Breedte: 122 cm x Dik: 10 cm.

Gewicht circa: 45 kg

Tags : decoratie, antiek , venster grille , rond de eeuwwisseling , 19de eeuw , gietijzer , ijzer , landelijke stijl , Art Nouveau , vroege dagen , balkon , terras, balkon leuningen, trapleuningen , trap staven, ijzeren leuningen, hekjes , rooster voor trappen , trap staaf, balkon leuningen, roosters , ijzeren leuningen , voor de galerij, traphekjes , leuningen ,

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items