opc_loader

Wensenlijst

Retourneren;

  

LET OP:

  

1)   Deurbeslag wordt op maat besteld voor u of in delen samengesteld, vandaar dat alle maten en foto's bij ieder product staan om zo goed mogelijk te kunnen zien wat u koopt en dus kunt u het één en ander voor de aankoop nameten!! Deze op maat bestelde artikelen of samengestelde setjes worden dan ook niet teruggenomen!!! Bestel dan ook niet direct 10 setjes bijv. maar eerst 1 om te kunnen passen. Stuur ons dan eerst een mail zodat we vooraf kunnen checken of het gaat passen!!

  

Alle maten van de producten staan vermeld in elke advertentie, dus voor de aankoop meten want dat is weten!! Worden artikelen retour gestuurd omdat deze niet passen dan worden handelingskosten van in ieder geval 10% in rekening gebracht!! Op basis van matching wordt niets retour genomen, dan beter naar de foto's kijken die spreken voor zich en uiteraard de teksten lezen a.u.b. Niet gedaan dan rekenen wij handelingskosten!!

  

2)   Kleine beelden en artikelen die breekbaar zijn kunnen wij wel met pakketdienst opsturen echter liever niet, want een stenen beeld loopt ongewild toch schade op tijdens vervoer door bezorgdiensten daar die niet altijd even zorgvuldig met hun pakketten omgaan, onderschat dit niet want komt echt veelvuldig voor helaas. Deze artikelen worden dan ook NIET retour genomen!!! Enige methode die wel kan is op een pallet, maar goed hier hangt een prijskaartje aan. Ook kunnen breekbare artikelen nadat deze zijn afgehaald door u zelf, bij ons op de vestiging, niet retour gebracht worden dit omdat b.v. stenen beelden tijdens een verkeerde manier van transport beschadigingen kunnen oplopen, zoals haarscheurtjes.

  

3)   Evenzo worden gekochte producten die op wens veranderd of aangepast zijn in overleg met u, niet retour genomen!!! Hieronder vallen ook de stal ramen die met glas worden gekocht, dit glas wordt namelijk op maat gesneden specifiek voor dit raam, gesneden door ons glasbedrijf en die neemt dit niet retour!

  

4)   Bij elk product staat de leveringsomvang, dus wat daar vermeld staat is wat u geleverd moet krijgen, meld u zich direct (binnen 24 uur) op moment dit niet het geval is geweest!!!

  

5)   U heeft het recht uw artikelen tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. (Uitgezonderd de producten die hiervoor zijn genoemd) en u heeft na annulering nogmaals 14 dagen de tijd om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour, van u thuis, naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Verzeker uw pakket voor de zekerheid!! Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Artikelen die later binnen komen worden niet in behandeling genomen!!

  

6)   Retour artikelen moeten met het ordernummer en de tenaamstelling overkomen, anders kunnen wij niets!!

  

7)   Attentie: Stuur uw producten bij retour onder verzekering retour, dan wordt u schadeloos gesteld op moment er tijdens transport onzorgvuldig mee wordt omgegaan met het product of zoekraakt, onderschat dit niet want komt echt veelvuldig voor helaas. Men neemt het niet zo nauw met de pakketten af en toe. Dus: verzeker het artikel tijdens transport als dat mogelijk is, dit is voor beide partijen van belang, anders kan er geen schadeclaim bij de bezorgpartij worden neergelegd met als gevolg dat Decohomeliving.com ook niets meer kan doen!! 

  

8)   LET OP: OP DE RETOUR VERPAKKING MOETEN ALTIJD 2 STICKERS ZITTEN MET AFZENDER EN ORDERNUMMER!! AAN DE BUITENKANT, GOED LEESBAAR OP DE VERPAKKING, OP DIE MANIER KUNNEN WIJ SNEL HANDELEN EN RAKEN PAKETTEN NIET ONBEDOELD EN ONNODIG ZOEK. Waarom zeggen wij 2 stickers? De verzendmaatschappijen plakken vaak hun eigen stickers over die van de klant, met als gevolg dat wij het ordernummer niet meer kunnen lezen, vandaar graag 2 stickers. Dan alleen kunnen wij snel afwerken. DE ARTIKELEN MOETEN WEER ZORGVULDIG ZIJN INGEPAKT VOOR RETOUR, PAKKETTEN DIE BIJ ONS ALS RAMMELDOOS BINNENKOMEN OMDAT ER NIET ZORGVULDIG IS HERVERPAKT, IS VAAK DE INHOUD ZWAAR BESCHADIGD!  DEZE PAKKETTEN WORDEN HELEMAAL NIET MEER IN BEHANDELING GENOMEN!!

  

9)   Retouradres:

  

Op onderstaand adres is geen fysieke winkel, bezichtigen artikelen of afhalen alleen op afspraak, onze magazijnen staan 10 km over de grens (bij Enschede), in Duitsland en zijn ook alleen op afspraak te bezoeken (ongeveer 10 Minuten in de buurt van Gronau (Nordrhein-Westfalen) met Nederlandse & Duitse medewerkers. (Er wordt zowel Nederlands als Duits gesproken dus)

  

Deco Home Living

Dorpsstraat 120

1731 RJ Winkel (NH)

Nederland